ePower eSuite: innovatief HR Software pakket

ePower introduceert zijn innovatieve en modulaire HR software oplossing, de ePower eSuite. De ePower eSuite biedt een waaier aan functionaliteiten aan die gegroeid zijn uit de jarenlange ervaring in het automatiseren van HR processen. Bovendien is de oplossing online beschikbaar waardoor er geen installatie vereist is en u meteen aan de slag kan.

U wilt uw medewerkers evalueren? Dan zullen de modules Performantie Management, Functiebeschrijvingen en Competentiemanagement u zeker interesseren.

U wilt uw opleidingsaanbod beheren en medewerkers een opleiding laten aanvragen? Neem een kijkje naar de module Opleiding.

U wilt zelf uw personeelsgegevens beheren? De module Personeelsadministratie biedt u een oplossing.

Kopen of huren?

U kiest de formule die het beste past bij uw bedrijf. ePower biedt zijn eSuite software namelijk aan in verschillende formules. Klik hier om meer te weten te komen.

  • Kopen: u koopt de software licenties aan voor uw medewerkers en u zorgt zelf voor de infrastructuur om de eSuite software te gebruiken.
  • Huren: u betaalt niets om de eSuite software te bezitten maar u betaalt enkel voor het gebruik ervan. ePower zorgt voor de rest.
Contacteer ons
Tel: +32(0)3/293.66.38
E-mail: info@epower.be
HR Excellence awards

Nieuws

Advocaten gebruiken ePower voor evaluaties van administratieve medewerkers

21 maart 2014 15:53 van - ePower implementeerde zijn evaluatietool bij Claeys & Engels. Lees meer »